Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Απίστευτο!!! Αναστατώθηκε η τοπική κοινωνία από δημοσίευση φρικτής είδησης που είχε συμβεί πριν 3 χρόνια


Τον γύρο της Ελλάδας κάνει από το πρωί είδηση για βιασμό 15χρονης κοπέλας από τέσσερις αλλοδαπούς στην Άρτα και τον ξυλοδαρμό του πατέρας της.

  Η είδηση δημοσιεύθηκε σε site και αναδημοσιεύετε από το πρωί με αποτέλεσμα να έχει αξαπλωθεί και να postάρει σε πολλά site και blogs σε όλη την Ελλάδα.


 Το συμβάν υποτίθεται ότι έγινε στην Άρτα. Κι εδώ ακριβώς βρίσκεται το μεγάλο λάθος, το οποίο με περισσή ευκολία και χωρίς καμία περίσκεψη αναπαράγεται από το πρωί. Όλα όσα περιγράφονται στο «ρεπορτάζ» έγιναν προ τριετίας. Στις 19 Μαρτίου του 2009.

 «Το 15χρονο κορίτσι που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της που ξυλοκοπήθηκε άγρια, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο... Τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν σε διαμέρισμα της πόλης, όχι μόνο για να ληστέψουν τα θύματά τους... Οι δράστες μπήκαν από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και αρχικά επιτέθηκαν στον πατέρα της μικρής που βρισκόταν στο σπίτι. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μία καρέκλα. Τότε ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης της 15χρονης». Αυτά κι άλλα αναφέρονται σήμερα και είναι από τις φορές όπου δεν υπάρχουν λόγια για να απαντήσει κάποιος στην επιπολαιότητα.

 Άναυδος έμεινε ο αστυνομικός διευθυντής Κώστας Βαρέλης, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός και την...είδηση που κάνει το γύρο της Ελλάδας ο οποίος μιλώντας στο epiruspost είπε: «Δεν συνέβη τίποτα απολύτως χθες στην Άρτα. Ούτε βιασμούς, ούτε τίποτα άλλο. Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν τρία χρόνια και απορώ πως το επαναφέρουν σαν χθεσινό γεγονός»

 Εξόχως ενδιαφέρουσα και η συνέχεια της δήλωσης του Αστυνομικού Διευθυντή Κώστα Βαρέλη: «Δεν είναι δυνατόν να πληροφορούνται οι πολίτες τέτοια πράγματα, όταν δεν συμβαίνουν και να τρομοκρατείται η τοπική κοινωνία».

http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου