Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

"Φόβοι για εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα"!


Το γνωστό για τις ακραίες θέσεις του γερμανικό περιοδικό Focus, μετά τον εμφυλιοπολεμικό τίτλο του συνεχίζει ''η τελευταία πράξη στην Αθήνα: στις νέες εκλογές οι... Ελληνες ψηφίζουν λιτότητα ή χάος, οι Γερμανοί πρέπει να πληρώσουν ούτως ή άλλως''.Πως δικαιολογεί το Focus τον τίτλο του για ενδεχόμενο εμφύλιο πόλεμο στη χώρα μας;
Διαβάστε τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ, που μεταφέρει το Έθνος.

''Οι κρατήσεις έχουν καταγράψει πτώση της τάξης του 50% και τα νοσοκομεία περιορίζουν τις μερίδες φαγητού και ακυρώνουν χειρουργεία. Στους δρόμους της Αθήνας αυξάνονται τα κρούσματα επιθέσεων.Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Πικραμμένος δεν μπορεί να προωθήσει μεταρρυθμίσεις. Ο απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής δεν μετέβη στο Σικάγο για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ επειδή το κόστος ήταν αποτρεπτικό''.

Πατώντας πάνω σε διαπιστώσεις το Focus, που δεν χαίρει εκτίμησης στην Γερμανία, φέρνει τον εμφύλιο στην χώρα μας γράφοντας:

''Τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν το δυσοίωνο σενάριο της χρεοκοπίας.Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη προειδοποιεί:Μπορεί η κατάρρευση των θεσμών να συντελεστεί πολύ γρήγορα και να πρέπει όλοι να οργανωθούν σε συμμορίες.Θα οδηγηθούμε σε εμφύλιο, δεν πρόκειται για υπερβολή.Εάν η κατάσταση κλιμακωθεί, λέει ένας "εκ των έσω" στο Βερολίνο, θα πρέπει η Ευρωζώνη να στείλει σαφές μήνυμα στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου:Θα αφήσουμε την Ελλάδα, η οποία είναι ειδική περίπτωση, να καταρρεύσει εάν οι πολιτικές δυνάμεις δεν συνεργαστούν. Ολοι οι άλλοι, οι οποίοι τηρούν τους κανόνες, θα μπορούν να στηρίζονται στην απεριόριστη αλληλεγγύη μας''.
http://armageddon-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου